Rejtett kamera

A rejtett kamerákat már nem az illegális felhasználása jellemzi, leginkább védekezés, a család, és a magántulajdon védelmét szolgálják.

Rejtett kamerákat szinte bárhol elhelyezhetünk és eredményesen vehetjük fel segítségükkel a versenyt az illetéktelen behatolások, betörések, lopások ellen.
Ezek a kisméretű, mini kamerák működésüket tekintve lehetnek mozgásra aktíválodó, hang aktivált , időre programozott vagy folyamatos felvételi üzeműek.
Működésük történhet külső vagy belső elemekről vagy fix tápfeszültségekről vagy mindkettő használatával.
A rejtett kamerák alkalmazásával rövid idő alatt tudomásunkra juthat az esetleges munkahelyi lopások ill a céget érintő vagyoni vagy erkölcsi károk.
Kamerák felvételei kiváló bizonyítékkal szolgál a hatóságoknak az elkövetett bizonyítási eljárás során, bizonyítóerejük minden kétséget kizárnak.
Hazai statisztikák azt mutatják, hogy a kis és nagykereskedelmi cégek, vendéglátóipari egységek esetében a nagy hiányt nem az üzletet látogató “szarkák” leginkább az esetek nagy részében maguk az alkalmazottak okozzák.
Az esetleges gyanúját egy hiteles, jó minőségű rejtett kamera videó felvétele, egyértelműen minden kétséget kizáróan bizonyítóerejű lehet.
Gondoljunk arra rendszeresen jelenlévő problémára amikor a házipénztár hiányát a többi becsületes dolgozó munkabéréből kell pótolni…
Ez a dolgozókkal szemben nem korrekt és rosszallást, ellentéteket eredményez a munka adóval szemben.
Egy ilyen hiányt ill konkrét lopást bizonyítani gyakorlatilag kép-hangfelvétel nélkül lehetetlen.

Rejtett kamera


Betalált keresések:

rejtett kamerák 18 és kandikamera 18 és kandi kamera 18 és rejtett kamerás felvétel 18 és rejtett kamera 18 és eva luna online nézése magyarul és rejtett kamerák olcsón és Kandi Kamera és rejtett kamerás felvételek 18 és kandi kamera videok 18 és


Google PageRank